Ballkani

Në Podujevë digjet fabrika për përpunimin e drurit

Në Podujevë digjet fabrika për përpunimin e drurit

Sot, rreth orës 03:15 të mëngjesit është djegur tërësisht Fabrika për përpunimin e drurit “Valtoni Com”, në Podujevë.

Serbi, 11 të vdekur dhe 126 raste të reja me ethet e Nilit perëndimor

Serbi, 11 të vdekur dhe 126 raste të reja me ethet e Nilit perëndimor

Deri më sot në Serbi janë raportuar 126 raste të etheve të Nilit Perëndimor, duke përfshirë 11 vdekje, sipas faqes së internetit të Institutit të Shëndetit Publik të Serbisë.

Pas idesë së shkëmbimit të territoreve qëndron dhëndri i Trump?

Pas idesë së shkëmbimit të territoreve qëndron dhëndri i Trump?

Në një shkrim që gazeta franceze Le Monde, e datës 14 gusht i ka kushtuar debatit të fundit për ndryshimin e kufijve mes Kosovës dhe Serbisë, zbulohen detaje të frikshme të asaj që mund të ketë vënë në lëvizje këtë ide të rrezikshme.

Reagon Sali Berisha: Ideatorët e shkëmbimit të territoreve i quan argatë të Serbisë

Reagon Sali Berisha: Ideatorët e shkëmbimit të territoreve i quan argatë të Serbisë

Ish-kryeministri i Shqipërisë, Sali Berisha ka mirëpritur deklaratën e kancelares gjermane Angela Merkel, e cila doli fuqishëm kundër shkëmbimit të territoreve.