Dec 05, 2016 07:10 Europe/Tirane
  • Del numri i dytë i revistës Maska kushtuar analizave dhe historikut të grupit MEK

Dje në sajtin e Parstoday u publikua numri i dytë i revistës Maska në gjuhën shqipe, kushtuar analizave dhe historikut të grupit të paftuar terrorist MEK në Shqipëri.

Shkarkoni numrin dy të revistës Maska

Në këtë numër të revistës do të njiheni me:

  1. Analizën e historisë së vrasjeve, terrorizmit, rrezikshmërinë dhe fenomenin e rrezikshëm MEK
  2. Me historikun e grupit terrorist MEK përpara revolucionit islamik dhe ndryshimin e ideologjisë nga islame në marksiste dhe rindërtimin e burgjeve
  3. Me ngjarjen e 20 korrikut 1981 dhe nisjen e vrasjes së njerëzve nga MEK
  4. Kujtime dhe fakte mbi shfrytëzimin seksual të anëtarëve të MEK
  5. Si dhe analiza mbi krizat e kultit Raxhavi në Shqipëri dhe të ardhmen e grupit terrorist MEK në këtë vend

Revista Maska në edicionin e internetit ka për qëllim që duke u bazuar tek faktet dhe të dhënat historike, të zbulohet identiteti dhe karakteri, së bashku me veprimtarinë e grupit terrorist MEK. Me anë të këtyre informacioneve vetë lexuesi shqiptar duhet të japë gjykimin e vet mbi këtë grup terrorist

 

Shkarkoni numrin një të revistës Maska

Tags

Komente