Jan 04, 2017 10:59 Europe/Tirane
  • Del numri i tretë i revistës Maska kushtuar analizave dhe historikut të grupit MEK

Sot në faqen zyrtare të radios shqiptare në gjuhën shqipe Parstoday ka dalë numri i tretë i revistës Maska kushtuar grupit terrorist MEK si një grup i ftuar pa dëshirë në Shqipëri.

Shkarkoni numrin tre të revistës Maska

Sipas një raporti të Parstoday, numri i tretë i revistës Maska është përpiluar në 16 faqe dhe përmban kapitujt e mëposhtëm:

Grupi MEK dhe karakteristikat e një kulti

Grupi MEK përmbledh të gjitha karakteristikat dhe parametrat e një kulti

Grupi terrorist MEK pas revolucionit islamik

Politico: Influenca e MEK në kabinetin e Trump dhe MEK nuk ka vend në të ardhmen politike të Iranit

Programi i sulmeve politike të Marjam Raxhavi

Revista Maska në edicionin e internetit ka për qëllim që duke u bazuar tek faktet dhe të dhënat historike, të zbulohet identiteti dhe karakteri, së bashku me veprimtarinë e grupit terrorist MEK. Me anë të këtyre informacioneve vetë lexuesi shqiptar duhet të japë gjykimin e vet mbi këtë grup terrorist

Shkarkoni numrin dy të revistës Maska

Shkarkoni numrin një të revistës Maska

Tags

Komente