Feb 13, 2017 05:44 Europe/Tirane
  • Del numri i katërt i revistës Maska kushtuar analizave dhe historikut të grupit MEK

Sot në faqen zyrtare të radios shqiptare në gjuhën shqipe Parstoday ka dalë numri i katërt i revistës Maska kushtuar grupit terrorist MEK si një grup i ftuar pa dëshirë në Shqipëri.

Shkarkoni numrin katër të revistës Maska

Sipas një raporti të Parstoday, numri i katërt i revistës Maska është përpiluar në 16 faqe dhe përmban kapitujt e mëposhtëm:

Mbështetja e vendeve arabe ndaj grupeve terroriste në Iran sipas dokumenteve angleze

Shpjegimi i termit “terrorizmi i verbër”  përmes krimeve të grupit terrorist Muxhahedin-e-Khalk

Elegji për 17 mijë martirët e terrorit

Monafekinët pas Revolucionit Islamik (2)

Analizë juridike e krimeve të grupit terrorist MEK

Revista Maska në edicionin e internetit ka për qëllim që duke u bazuar tek faktet dhe të dhënat historike, të zbulohet identiteti dhe karakteri, së bashku me veprimtarinë e grupit terrorist MEK. Me anë të këtyre informacioneve vetë lexuesi shqiptar duhet të japë gjykimin e vet mbi këtë grup terrorist

 

Shkarkoni numrin tre të revistës Maska

Shkarkoni numrin dy të revistës Maska

Shkarkoni numrin një të revistës Maska

Tags

Komente