Raporti i radiotelevizionit Oranews rreth grupit muzikor Soluk Grupi muzikor iranian Soluk ka mbajtur koncerte në Tiranë dhe në ambientet e radiotelevizionit Oranews.

Tags

Feb 16, 2017 06:41 Europe/Tirane
Komente