Jul 22, 2017 09:17 Europe/Tirane
  • Del numri i parë i revistës Maska kushtuar analizave dhe historikut të grupit MEK

Në sajtin Parstoday, është publikuar numri i parë i revistës në gjuhën shqipe “ Maska “ ku jepen historiku, dokumentarë dhe analiza mbi grupin terrorist Muxhahedin-e-Khalk, grupi i vetë ftuar dhe mik i Shqipërisë.

Shkarkoni numrin pesë të revistës Maska

Sipas një raporti të Pars Today, numri 5 i revistës Maska është i përbërë nga disa pjesë:

Raporti i vitit 1987 i FBI mbi organizatën Muxhahedin-e-Khalk (MEK)

Grupi Monafekin nga pretendimi për luftë kundër imperializmit deri te një vegël në duart e imperializmit

Djali i dëshmorit sunit: Grupi Monafekin martirizoi babain tim me 40 plumba

Femrat në sektin Raxhavi, skllevër seksual

Revista Maska në edicionin e internetit ka për qëllim që duke u bazuar tek faktet dhe të dhënat historike, të zbulohet identiteti dhe karakteri, së bashku me veprimtarinë e grupit terrorist MEK. Me anë të këtyre informacioneve vetë lexuesi shqiptar duhet të japë gjykimin e vet mbi këtë grup terrorist

Tags

Komente