Jul 22, 2017 09:41 Europe/Tirane
  • Del numri i gjashtë i revistës Maska kushtuar analizave dhe historikut të grupit MEK

Në sajtin Parstoday, është publikuar numri i parë i revistës në gjuhën shqipe “ Maska “ ku jepen historiku, dokumentarë dhe analiza mbi grupin terrorist Muxhahedin-e-Khalk, grupi i vetë ftuar dhe mik i Shqipërisë.

Shkarkoni numrin gjashtë të revistës Maska

Sipas një raporti të Pars Today, numri 6 i revistës Maska është i përbërë nga disa pjesë:

Pozita e mercenarëve në të drejtat ndërkombëtare dhe roli i Muxhahedine Khalk në luftën e Irakut kundër Iranit

Uashington: Iranianët të bashkuar kundër grupit Moxhahedine Khalk

Revista Maska në edicionin e internetit ka për qëllim që duke u bazuar tek faktet dhe të dhënat historike, të zbulohet identiteti dhe karakteri, së bashku me veprimtarinë e grupit terrorist MEK. Me anë të këtyre informacioneve vetë lexuesi shqiptar duhet të japë gjykimin e vet mbi këtë grup terrorist

Tags

Komente