Sep 01, 2018 22:53 Europe/Tirane

Kejhan Kalhor, muzikant i shquar iranian, fitoi çmimin Isaac Stern Human Spirit në Kinë, për art humanitar.

Muzikanti iranian mori çmimin e artit humanitar Isaac Stern, për shkak të veprave të tij muzikore dhe qasjes së tij humanitare. Konkursi ndërkombëtar Isaac Stern, së bashku me kompeticionet ndërkombëtare Tchaikovsky dhe Quin Elizabeth, janë një nga testet muzikore më prestigjioze në botë. Ky kompeticion është krijuar në vitin 2016 dhe ka për qëllim të respektojë grupet ose individët të cilët kanë pasur një kontribut të rëndësishëm në çështjet humanitare përmes muzikës.

 

Tags

Komente