Sep 04, 2018 11:56 Europe/Tirane
  • Pallati Golestan

Pallati "Golestan" me një histori mbi 440 vjeçare, është një prej komplekseve më të rralla dhe më të veçanta historike të Iranit i cili ndodhet në qendër të Teheranit. 

Tags

Komente