Dec 09, 2018 19:38 Europe/Tirane
  • Irani dëshmon forcën e tij nëpërmjet unitetit dhe solidaritetit

Zëvendës komandanti i Ushtrisë iraniane për koordinim Admiral Habibullah Sajari tha të dielën se Republika Islamike e Iranit përmes unitetit dhe solidaritetit  ka dëshmuar statusin e saj të lartë në botë.

Ai i bëri këto deklarata në margjinat e konferencës së gjashtë të forcave detare iraniane në Oqeanin Indian, të cilat ishin të angazhuara në gara ndërkombëtare të diversitetit të detit 2018. Republika Islamike e Iranit largoi SHBA-në nga konferenca e këtij viti, e cila dëshmon fuqinë e vendit dhe statusin e posaçëm në lundrimin ndërkombëtar detar, tha Sajari.

 

Tags

Komente