Jan 12, 2019 08:00 Europe/Tirane
  • Gjeneral Fadavi: Irani Islamik me gjithë armiqësitë ndodhet në kulmin e fuqisë

Zv/koordinatori i gardës revolucionare thekson se Irani islamik me gjithë armiqësitë në 40 vitet e kaluara nuk ka lejuar realizimin e asnjë komploti të armikut dhe sot ai ndodhet në kulmin e fuqisë së tij.

Ali Fadavi, në një intervistë të tij tha se armiqtë sot pohojnë faktin se me të gjitha pajisjet e tyre të sofistikuara nuk kanë mundur të dalin fitimtarë përballë Iranit. Komplotet dhe armiqësitë me të cilat Irani është përballur që pas fitores së revolucionit islamik  nuk janë vënë re në asnjë vend tjetër të botë mirëpo armiqtë nuk kanë mundur dhe nuk do të mundin të realizojnë asnjë prej qëllimeve dhe objektivave të tyre kundër Iranit.

Tags

Komente