Jan 18, 2019 07:24 Europe/Tirane
  • Abdulahian: Fundi i lojës nuk do të jetë në duart e Shteteve të Bashkuara

Asistenti special i kryetarit të parlamentit të RII ka paralajmëruar Amerikën për pasojat e moslirimit të spikeres së Press TV Marzie Hashemi. Husein Amir Abdulahian të enjten në tutër ka shkruar:

Lojën politike të arrestimit të Marzie Hashemi e filloi Amerika, nëse kjo gazetare e Press TV nuk do të lirohet menjëherë, fundi i kësaj loje nuk do të jetë në duart e Amerikës. "Arrestimi i gazetares së Press TV në Amerikë është një veprim politik dhe ajo duhet të lirohet menjëherë," tha Abdolahian. Hashemi, e cili jeton në Iran për më shumë se një dekadë, shkoi në SHBA për të vizituar anëtarët e familjes së saj, duke përfshirë edhe vëllain e saj, i cili po vuan nga kanceri.

 

Tags

Komente