Feb 16, 2019 16:27 Europe/Tirane
  • Organizata Botërore e Shëndetësisë i ndanë çmim Iranit

Irani ka fituar çmimin e Organizatës Botërore të Shëndetësisë për kontrollin e sëmundjes "Trachoma", një sëmundje e infeksionit të syrit,

Agjencia e lajmeve IRNA njoftoi se në botë vetëm tetë vende kanë arritur të marrin çmimin përkatës për kontrollimin e kësaj sëmundje dhe Irani gjithashtu këtë vit ka arritur të fitojë këtë çmim.

 

Tags

Komente