Apr 23, 2019 14:40 Europe/Tirane
  • Zarif: Shtimi i terrorizmit ekonomik kundër iranianëve, tregon zhgënjimin e Amerikës

Ministri i punëve të jashtme të Republikës Islamike të Iranit deklaroi se shtimi i terrorizmit ekonomik kundër iranianëve ka treguar zhgënjimin e regjimit të Amerikës.

Muhamed Xhavad Zarif, ministri i punëve të jashtme të Iranit, ditën e martë ka publikuar një mesazh në Twitter ku ka shkruar: "Shtimi i terrorizmit ekonomik kundër iranianëve ka zbuluar hutinë dhe zhgënjimin e regjimit të Amerikës dhe dështimin e sevilëve të Uashingtonit që po bëjnë sabotime përkrah tij. Ndërkohë që trashëgimtarët e Persisë së Lashtë nuk hartojnë strategjinë e tyre në bazë të "sugjerimeve" të të huajve duke përfshirë edhe Amerikën".  

 

Tags

Komente