Maj 14, 2019 20:21 Europe/Tirane
  • Zarif zbulon natyrën e komplotit të ekipit

Ministri i Jashtëm iranian në një mesazh shpalosi natyrën e vërtetë të ekipit "B" në luftën kundër Irakut.

"Në intervistat në prill, unë parashikoja" aksidente "- jo sepse jam gjeni - por sepse ekipi B është kaq i paturpshëm pas skenës së John Bolton. Mohamed Xhevad Zarif në një mesazh të Tuiter të martën, ka cituar edhe "artikullin e Bolton mbi atë se si të dilte nga marrëveshja e Iranit, që u botua në revistën National Review". Ai shtoi: "Në fund të fundit, gjysma e ekipit B ishin bashkë-komplotistë në luftën katastrofike të Irakut". Më parë, Zarif në një mesazh i kujtoi presidentit Trump planet anti-Iran të Këshilltarit të tij të Sigurisë Kombëtare John R. Bolton dhe talljen SHBA për ofertën e negociatave boshe.

 

Tags

Komente