Feb 15, 2018 20:14 Europe/Tirane
  • Regjimi sionist vazhdon arrestimin e palestinezëve në Bregun Perëndimor të Lumit Jordan

Forcat ushtarake të regjimit sionist në vazhdim të politikës armiqësore kundër popullit palestinez, kanë sulmuar disa rajone në Bregut Perëndimor të lumit Jordan.

Agjencia e lajmeve IRIB njoftoi forcat ushtarake të regjimit sionist të enjten kanë sulmuar qytetet Al-Khalil, Nablus, Xhenin dhe Tulkerem në Bregun Perëndimor të Lumit Jordan dhe kanë arrestuar 16 palestinezë. Ushtria e regjimit sionist ka deklaruar se palestinezët e arrestuar janë dërguar pranë autoriteteve të sigurisë për tu marrë në pyetje dhe për të vazhduar hetimet.

Tags

Komente