Sep 04, 2018 20:56 Europe/Tirane
  • Ministria e jashtme siriane: Uashingtoni armatos terroristët në Siri

Ministria e jashtme siriane lëshoi një deklaratë duke njoftuar se Shtetet e Bashkuara dhe aleatët e tyre po dërgojnë armë për terroristët e Frontit Nusra dhe ISIS.

Ministria e jashtme e Sirisë ka lëshuar një deklaratë duke njoftuar se Uashingtoni dhe aleatët e tij po dërgojnë armë për terroristët e Frontit Nusra dhe ISIS. "Është mjaft e qartë se Shtetet e Bashkuara dhe aleatët e tyre kanë ndihmuar Frontin As Nusra dhe grupin terrorist ISIS me armë dhe municione nëpërmjet vendeve të treta, veçanërisht vendeve të Evropës Lindore, duke përfshirë Ballkanin dhe Ukrainën", thuhet në këtë deklaratë.

 

Tags

Komente