Sep 11, 2018 14:22 Europe/Tirane
  • Khaled Mash'al: Në asnjë mënyrë nuk e njohim zyrtarisht regjimin sionist

Ish-shefi i zyrës politike të Rezistencës Islamike të Palestinës (Hamas) vuri në dukje perceptimet e ndryshme në lidhje me dokumentin politik të ri të Hamasit dhe theksoi se në asnjë mënyrë nuk e njohim zyrtarisht regjimin sionist.

Kanali televiziv Al-Xhazira njoftoi se Khaled Mash'al ka thënë: "Dokumenti politik i Hamas tregon progresin natyror të kësaj lëvizje në 30 vitet e kaluara, do të thotë progresin politik të saj që është arritur me kohë. Në rast të formimit të shtetit të Pavarur të Palestinës në kufijtë e vitit 1967, Hamas kurrë nuk do të heqë dorë nga territoret e tjera të Palestinës dhe në asnjë mënyrë nuk do ta njohë zyrtarisht regjimin sionist".

 

Tags

Komente