Mar 15, 2019 20:50 Europe/Tirane
  • Regjimi sionist sulmon rripin e Gazës

Sot helikopterët e regjimit sionist kanë sulmuar disa zona në rripin e Gazës.

Lajmi bëhet i ditur nga agjencia Tabnak sipas të cilës, regjimi sionist ka sulmuar pjesët perëndimore të rripit të Gazës dhe kryesisht perëndimin e Betlehemit. Helikopterët e regjimit sionist kanë sulmuar një bazë detare në veriperëndim të Betlehemit dhe qytetin Rafah. Ndërsa kanalit Menar njofton se regjimi sionist ka sulmuar nga ajri 6 baza të rezistencës palestinezë në qendër dhe në jug të rripit të Gazës, pas sulmit me raketa të rezistencës palestineze ndaj qytezës sioniste Keisofim. Kanali televiziv Sky News njofton se regjimi sionist ka kryer 20 sulme ajrore ndaj rripit të gazës. Disa ditë më parë avionët luftarakë të regjimit sionist kanë kryer sulme ndaj Gazës në shenjë reagimi ndaj lëshimit të një droni flakëvënës në territoret e pushtuara.

Tags

Komente