Maj 15, 2019 14:03 Europe/Tirane
  • Regjimi sionist në dy muaj arreston rreth 1000 palestinezë

Organizatat përgjegjëse për çështje të të burgosurve palestinezë kanë thënë se regjimi sionist në dy muajt e kaluar ka arrestuar rreth 1000 palestinezë.

Agjencia e lajmeve Tasnim njoftoi se organizatat përgjegjëse për ndjekjen e çështjeve të të burgosurve palestinezë në raport të publikuar për media, ka deklaruar se regjimi sionist në muajt mars dhe prill, ka arrestuar 905 palestinezë banorë të Bregut Perëndimor të Lumit Jordan dhe Rripit të Gazës.

Në këtë raport gjithashtu thuhet: “Në mesin e personave të arrestuar nga forcat ushtarake të regjimit sionist gjatë kësaj periudhe janë 133 fëmijë dhe 23 gra.

 

Tags

Komente