Dokumentari “ Zemrat pa kufi ” përbëhet nga pjesë të shkurtra dhe i kushtohet ceremonisë së Arbainit të imam Huseinit (as).

Tags

Nov 09, 2017 21:36 Europe/Tirane
Komente