Nov 10, 2017 08:11 Europe/Tirane

Dokumentari “ Zemrat pa kufi ” përbëhet nga pjesë të shkurtra dhe i kushtohet ceremonisë së Arbainit të imam Huseinit (as).

Tags

Komente