Nov 10, 2017 10:48 Europe/Tirane
  • Zimbajtja në ditën e Arbainit në Qerbela

Pelegrinët dhe dashamirësit e imam Huseinit (as) për çdo vit mblidhen nga e gjithë bota në Qerbela dhe mbajnë zi sëbashku në ditën e Arbainit dhe tubimin më të madh botëror, kushtuar martirizimit të imam Huseinit(as).

Tags

Komente