• Vladimir Putin: Marrëveshjet e Iranit, Rusisë dhe Turqisë rreth Sirisë po zbatohen

Presidenti i Rusisë sot në fjalën e tij ka deklaruar se marrëveshjet e Iranit, Rusisë dhe Turqisë në lidhje me krizën e Sirisë janë duke u zbatuar.

Kanali televiziv Al Mejadin njoftoi se Vladimir Putin, presidenti i Rusisë, sot ka deklaruar se vendosja e sanksioneve kundër Rusisë nga ana e vendeve perëndimore, është një metodë e paligjshme për rivalitet. "Sanksionet të cilat kanë vendosur vendet perëndimore kundër Rusisë, po zbatohen me qëllim që të ndalet zhvillimi dhe progresi i Rusisë në fushën e mbrojtjes. Politika për zbatimin e sanksioneve nga ana e Amerikës është për nga dobësia dhe për nga forca dhe në realitet një politikë e tillë tregon paaftësinë e Uashingtonit",- shtoi ndër të tjera Vladimir Putin, presidenti i Rusisë.

Tags

Mar 07, 2018 12:51 Europe/Tirane
Komente