Mar 15, 2019 20:50 Europe/Tirane
  • Erdogan: Al Sisi një projektues i vrasjes masive

Presidenti i Turqisë ka akuzuar presidentin egjiptian Abdul’fetah Sisi si projektues i një vrasjeje masive.

Rexhep Taip Erdogan ditën e enjte ka kritikuar takimin e përbashkët të anëtarëve të Ligës Arabe dhe Evropës të titulluar “ Investim për stabilitet” në Sharmul Sheik të Egjiptit dhe ka thënë se BE nga njëra anë e ndalon ekzekutimin me vdekje mirëpo nga ana tjetër ka pranuar ftesën për të marrë pjesë në këtë takim të planit për vrasjen masive. Presidenti i Turqisë tha se Sisi si një shkelës i demokracisë bashkëpunëtorët e tij si Muhamed Morsi që ka popullaritet prej 52% në Egjipt i ka futur në burg.

Tags

Komente