Apr 19, 2019 15:51 Europe/Tirane
  • Karakasi: Sanksionet e Amerikës kundër Venezuelës janë krime kundër njerëzimit

Ministri i punëve të jashtme të Venezuelës deklaroi se sanksionet e Amerikës kundër këtij vendi janë krime kundër njerëzimit.

Agjencia e lajmeve AFP njoftoi se Jorge Ariza të enjten në një mesazh të publikuar në Twitter ka shkruar se sanksionet e reja të Amerikës kundër Venezuelës dhe veprime të tilla me të cilat krenohet Amerikës, me padyshim janë krime kundër njerëzimit dhe Karakasi së shpejti do të marrë masa kundër këtyre veprimeve.

Ministri i punëve të jashtme të Venezuelës me këtë rast ka shtuar se Donald Trump, presidenti i Amerikës së bashku me kabinetin e tij qeveritar, po kënaqen nga marrja e vendimeve të tilla të cilat pengojnë procesin e zhvillimit ekonomik të Venezuelës dhe ushtrojnë ndikim negativ mbi të gjithë qytetarët e Venezuelës.

Tags

Komente