• Speciale për javën e Mbrojtjes së Lavdishme

  Speciale për javën e Mbrojtjes së Lavdishme

  Shtator 28, 2017 12:13

  Lufta kujton shkatërrimin dhe vdekjen, mirëpo kur lufta ka aspektin e mbrojtjes së vendit, ajo fiton vlera të larta njerëzore dhe bëhet e shenjtë dhe lavdishme.

 • Speciale për javën e Mbrojtjes së Lavdishme

  Speciale për javën e Mbrojtjes së Lavdishme

  Shtator 28, 2017 12:13

  Tetë vjet Mbrojtje e Lavdishme, nuk rezultoi vetëm me disfatën e armikut. Me këtë sprovë të madhe, u forcuan edhe më tepër shtyllat e stabilitetit dhe sigurisë së sistemit të Republikës Islamike të Iranit dhe Irani Islamik u bë edhe më i vendosur dhe më i fuqishëm për t’iu përgjigjur çfarëdo agresorit.