• Thonë, numrat nuk gënjejnë

  Thonë, numrat nuk gënjejnë

  Tetor 23, 2016 12:02

  Me një fond prej 3 miliard e 200 milion dollarë, plotësohen nevojat për ushqim të 66 milion nxënësve të uritur në të gjithë botë. Kjo është shumta e përdorur nga kandidatët Donald Trump dhe Hillary Clinton për fushatën elektorale për zgjedhjet presidenciale të vitit 2016 në Amerikë. Shumë në fjalë mund të përdoret për shpenzimet vjetore të 32 milion nxënësve në Afrikë të cilët shkojnë në shkolla të uritur.

 • Thonë, numrat nuk gënjejnë

  Thonë, numrat nuk gënjejnë

  Tetor 23, 2016 12:01

  Në këtë pjesë të emisionit do të bëjmë një krahasim të thjeshtë të shpenzimeve elektorale për zgjedhjet presidenciale në Amerikë me planin për eliminimin e varfërisë në Teksas të Amerikës.

 • Amerika në një vështrim të brendshëm

  Amerika në një vështrim të brendshëm

  Shtator 17, 2016 04:35

  Me përshëndetje për ju të nderuar dëgjues, po fillojmë emisionin tonë të përjavshëm ku do të trajtojmë zhvillimet më të rëndësishme politike, ekonomike dhe sociale në SHBA gjatë javës që lamë pas.

 • Amerika në një vështrim të brendshëm

  Amerika në një vështrim të brendshëm

  Gusht 29, 2016 10:48

  Me përshëndetje për ju të nderuar dëgjues, po fillojmë emisionin tonë të përjavshëm ku do të trajtojmë zhvillimet më të rëndësishme politike, ekonomike dhe sociale në SHBA gjatë javës që lamë pas.

 • Amerika në një vështrim të brendshëm

  Amerika në një vështrim të brendshëm

  Gusht 18, 2016 11:56

  Me përshëndetje për ju të nderuar dëgjues, po fillojmë emisionin e përjavshëm ku do të flasim mbi zhvillimet më të rëndësishme politike, ekonomike dhe sociale të javës së kaluar në Shtetet e bashkuara të Amerikës.

 • Amerika në një vështrim të brendshëm

  Amerika në një vështrim të brendshëm

  Gusht 18, 2016 11:59

  Me përshëndetje për ju të nderuar dëgjues, po fillojmë emisionin e përjavshëm ku do të flasim mbi zhvillimet më të rëndësishme politike, ekonomike dhe sociale të javës së kaluar në Shtetet e bashkuara të Amerikës.

 • Amerika në një vështrim të brendshëm

  Amerika në një vështrim të brendshëm

  Gusht 18, 2016 11:58

  Me përshëndetje për ju të nderuar dëgjues, po fillojmë emisionin e përjavshëm ku do të flasim mbi zhvillimet më të rëndësishme politike, ekonomike dhe sociale të javës së kaluar në Shtetet e bashkuara të Amerikës.