• Arbain:Marshi dhe tubimi më i madh i njerëzve në botë

  Me miliona pelegrinë myslimanë mblidhen në qytetin Qerbela të Irakut dhe duke marrë pjesë në ceremoninë e të dyzetave të martirizimit të Imam Husejnit (a.s.), krijojnë tubimin më të madh të njerëzve në botë.

 • Agresioni i Arabisë Saudite kundër Jemenit

  Agresioni i Arabisë Saudite kundër Jemenit filloi më 25 Mars 2015 dhe po vazhdon ende. Në këtë sektor do të njiheni me ngjarjet dhe zhvillimet në lidhje me këtë krizë.

 • Grupi terrorist Munafekin në Shqipëri

  Anëtarët e grupit terrorist Munafekin, në një proces disavjeçar dhe me rolin e drejtpërdrejtë të Amerikës u transferuan nga kampi Liberty i Irakut, në Shqipëri. Lajmet, komentet, analizat dhe dokumentet në lidhje me këtë grup terrorist mund t’i ndiqni në këtë sektor.

 • Telenovela Trump

  Faqja i kushtohet politikave dhe vendimeve të Donald Trump, presidentit të Shteteve të Bashkuara të Amerikës.

 • Ekuacionet politike të krizës në Siri

  Në këtë rubërikë mund të ndiqni lajmet më të fundit rreth zhvillimeve frontale dhe politike për krizën në Siri.

 • Revolucioni në Bahrejn, thirrje për drejtësi dhe liri

  Shtypja e revolucionit të popullit të Bahrejnit, i cili që nga viti 2011 po kërkon liri, demokraci dhe drejtësi, është injoruar nga bashkësia ndërkombëtare dhe nga mediat perëndimore. Në këtë sektor mund të ndiqni lajmet, ngjarjet dhe analizat mbi këtë revolucion.