• Irani, dyzetë vite pas fitores së Revolucionit Islamik

  Irani, dyzetë vite pas fitores së Revolucionit Islamik

  Shtator 08, 2019 08:57

  Irani, qëndrimi besnik ndaj idealeve – mbrojtja e të drejtave të popujve të shtypur (pjesa e pestë)

 • Dyzetë vjet armiqësi e plotë e Amerikës me Republikën Islamike të Iranit (1)

  Dyzetë vjet armiqësi e plotë e Amerikës me Republikën Islamike të Iranit (1)

  Korrik 28, 2019 06:51

  Me rastin e dyzetvjetorit të fitores së Revolucionit Islamik të Iranit në një program disa edicionesh, po shqyrtojmë politikën e jashtme të Republikës Islamike të Iranit në katër dekadat e kaluara. Në këtë edicion shkurtimisht do të shqyrtojmë strategjitë dhe shembujt e armiqësisë së Amerikës me Republikën Islamike të Iranit në dyzetë vitet e kaluar.

 • Dyzetë vite armiqësi e Amerikës kundër Republikës Islamike të Iranit (2)

  Dyzetë vite armiqësi e Amerikës kundër Republikës Islamike të Iranit (2)

  Korrik 14, 2019 11:48

  Me rastin e dyzetvjetorit të fitores së Revolucionit Islamik të Iranit në një program disa edicionesh do të shqyrtojmë politikën e jashtme të Republikës Islamike të Iranit në katër dekadat e kaluara.

 • Irani, dyzetë vite pas fitores së Revolucionit Islamik

  Irani, dyzetë vite pas fitores së Revolucionit Islamik

  Qershor 15, 2019 09:22

  Ajetullah Khamenei, lideri suprem i Revolucionit Islamik të Iranit, në fjalën e tij me rastin e fillimit të vitit të ri 1397, në Mauzoleun e Imam Ali Reza në Mashhad, duke theksuar vazhdimin e vlerave të Revolucionit Islamik në dyzetvjetorin e sistemit shtetëror të Republikës Islamike të Iranit, vlerësoi se prania e Republikës Islamike të Iranit në disa vende të rajonit është me motive të logjikshme dhe me llogaritje shumë racionale dhe jo në bazë të emocioneve.

 • Dyzetë vjet armiqësi e Amerikës me Republikën Islamike të Iranit (1)

  Dyzetë vjet armiqësi e Amerikës me Republikën Islamike të Iranit (1)

  Qershor 15, 2019 09:04

  Me rastin e dyzetvjetorit të fitores së Revolucionit Islamik të Iranit në një program disa edicionesh, po shqyrtojmë politikën e jashtme të Republikës Islamike të Iranit në katër dekadat e kaluara. Në këtë edicion shkurtimisht do të shqyrtojmë faktorët e armiqësisë së Amerikës me Republikën Islamike të Iranit.

 • Politika e jashtme në periudhën e qeverisë së njëmbëdhjetë dhe të dymbëdhjetë

  Politika e jashtme në periudhën e qeverisë së njëmbëdhjetë dhe të dymbëdhjetë

  Qershor 05, 2019 09:48

  Me rastin e dyzetvjetorit të fitores së Revolucionit Islamik të Iranit në një program disa edicionesh, po shqyrtojmë politikën e jashtme të Republikës Islamike të Iranit në katër dekadat e kaluara. Në këtë edicion do të flasim shkurtimisht rreth politikës së jashtme të Iranit në periudhën e qeverisë së njëmbëdhjetë dhe të dymbëdhjetë.

 • Parimet e politikës së jashtme

  Parimet e politikës së jashtme

  Qershor 05, 2019 09:42

  Në këtë edicion do të shpjegojmë pikëpamjet e Imam Khomejnit (ra) në lidhje me parimet dhe bazat e politikës së jashtme të shtetit të Republikës Islamike të Iranit.

 • Të rinjtë dhe periudha e rinisë – pjesa e dytë

  Të rinjtë dhe periudha e rinisë – pjesa e dytë

  Qershor 05, 2019 09:36

  Në këtë edicion do të shpjegojmë pikëpamjet e Imam Khomejnit (ra) në lidhje me të rinjtë dhe periudhën e rinisë.

 • Politika e jashtme në periudhën e qeverisë së nëntë dhe të dhjetë

  Politika e jashtme në periudhën e qeverisë së nëntë dhe të dhjetë

  May 20, 2019 08:24

  Me rastin e dyzetvjetorit të fitores së Revolucionit Islamik të Iranit në një program disa edicionesh, po shqyrtojmë politikën e jashtme të Republikës Islamike të Iranit në katër dekadat e kaluara. Në këtë edicion do të flasim rreth politikës së jashtme të Iranit në periudhën e qeverisë së nëntë dhe të dhjetë.