• Lëvizja për mbledhjen e firmave kundër grupit terrorist MEK

  Lëvizja për mbledhjen e firmave kundër grupit terrorist MEK

  Gusht 08, 2018 10:54

  Sekretari i përgjithshëm i fondacionit Habilian ( Fondacion i familjeve të martirëve të vrarë nga MEK) ka thënë: Ne duam të mbledhim firma nga familjarët e martirëve të terrorit të MEK që janë mbi 12 mijë martirë dhe nga qytetarët iranianë, me qëllim që Organet Ndërkombëtare të dënojnë grupin terrorist MEK.

 • Përvjetori i disfatës së MEK në operacionin Mersad

  Përvjetori i disfatës së MEK në operacionin Mersad

  Korrik 29, 2018 10:24

  26 korriku është një ditë e shënuar në historinë e ngjarjeve me të cilat është përballur populli iranian.

 • Takimet e shpeshta të të afërmeve të Trump me MEK

  Takimet e shpeshta të të afërmeve të Trump me MEK

  Korrik 28, 2018 14:23

  Një shqyrtim i dokumenteve të Departamentit Amerikan të Drejtësisë tregon se dy persona të afërt me presidentin e Amerikës gjatë vitit të kaluar të paktën pesë herë kanë zhvilluar takime me anëtarët e grupit terrorist MEK.

 • Përvjetori i dështimit të grupit terrorist MEK në operacionin “Mersad”

  Përvjetori i dështimit të grupit terrorist MEK në operacionin “Mersad”

  Korrik 27, 2018 15:16

  Sot është përvjetori i disfatës shkatërruese të grupit terrorist Monafekin “MEK” në operacionin “Mersad”.

 • MEK mashtron për të mbuluar krimet e veta

  MEK mashtron për të mbuluar krimet e veta

  Korrik 24, 2018 10:11

  Grupi terrorist MEK, për të mbuluar krimet e tij të panumërta si pengmarrja dhe detyrimi i anëtarëve të tij që të qëndrojnë të bllokuar nëpër kampe pa pasur mundësi për të komunikuar me botën jashtë, siç është rasti i Somaye Mohammedi, kalon kufijtë e mashtrimit duke akuzuar prindërit e kësaj vajze me akuza të pabaza, në një kohë kur prindërit kërkojnë vetëm të takohen me vajzën e tyre dhe duan ta çlirojnë atë nga jeta e zezë që i ka krijuar MEK.

 • Prindërit e Somayeh: Vajza jonë mbahet peng nga MEK

  Prindërit e Somayeh: Vajza jonë mbahet peng nga MEK

  Korrik 24, 2018 07:58

  Një ditë pas akuzave të muxhahedines iraniane rezidente në Shqipëri, Somayeh Mohammadi, për babain e saj, ka ardhur dhe reagimi i babait. Mostafa Mohammadi i ka dërguar një letër ministrit Fatmir Xhafaj ku kërkon ndihmë për lirinë e vajzës.

 • Ish-ambasadori amerikan në NATO: Mbështetja ndaj MEK, është marrëzi

  Ish-ambasadori amerikan në NATO: Mbështetja ndaj MEK, është marrëzi

  Korrik 23, 2018 16:18

  Ish-ambasadori i Amerikës në NATO e cilësuar marrëzi bashkëpunimin e disa politikanëve të Amerikës me grupin terrorist MEK dhe ka thënë se nëse do të synojnë ndryshim në Iran, ky veprim i tyre saktësisht jep rezultat të kundërt.

 • Një tjetër fakt që vërteton bashkëpunimin e Uashingtonit me MEK

  Një tjetër fakt që vërteton bashkëpunimin e Uashingtonit me MEK

  Korrik 23, 2018 09:01

  Përfaqësuesja e përhershme e Amerikës në OKB ditën e dielë ka bërë një veprim të pashoq dhe ka ripublikuar një artikull të publikuar më parë nga grupi terrorist MEK në Twitter.