کشته و زخمی شدن 9 تن از طالبان در حادثه انفجار مین در چاریکار
-
کشته و زخمی شدن 9 تن از طالبان در حادثه انفجار مین در چاریکار
یک منبع امنیتی در ولایت پروان از کشته شدن 4 نیروی طالبان و زخمی شدن 5 تن دیگر بر اثر انفجار مین در مسیر کاروان نظامی طالبان در شهر چاریکار ولایت پروان خبرداد.
به گزارش رادیو دری، «بلال کریمی» معاون ذبیح الله مجاهد سخنگوی طالبان اعلام کرد که دو نفر از تروریستهای داعش که احتمال دارد به این حمله مرتبط باشند، دستگیر شدهاند.
یک منبع نزدیک به طالبان نیز گفت که این گروه نیروهای بیشتری به شهر چاریکار اعزام کرده است و این نگرانی وجود دارد که تروریستهای داعش نیروی خود را تقویت کرده باشند.
همزمان روز جمعه یک پایگاه وابسته به عناصر داعش نیز در ولایت پروان کشف شد که در این عملیات شماری از نیروهای این گروه تروریستی کشته شدند.
مبارزه با تروریستهای داعش یکی از تعهدات اصلی طالبان در روند مذاکره با آمریکا در دوحه قطر به شمار میرود.
کشته شدن شماری از اعضای داعش در درگیری با طالبان