وضعیت انسانی در افغانستان محور گفتگوی قریشی با کمیشنر عالی حقوق بشر سازمان ملل
-
تاکید پاکستان بر ارسال کمک های بی قید و شرط به افغانستان
پاکستان تاکید کرده است که کمکهای بشردوستانه به افغانستان باید بیقید و شرط باشد.
به گزارش رادیو دری، شاه محمود قریشی؛ وزیر خارجه پاکستان در دیدار با میشیل باچله؛ کمیشنر عالی حقوق بشر سازمان ملل در مورد وضعیت انسانی در افغانستان گفتگو کرده است.
او در این دیدار تاکید کرده که کمکهای بشردوستانه باید بدون قید و شرط باشد و تمام داراییهای مسدودشده افغانستان به مردم بازگردانده شود.
پاکستان پیش از این نیز بارها خواستار شناسایی دولت طالبان از سوی جامعه جهانی شده و این امر را برای نجات جان میلیونها نفر از معرض قحطی فاجعه بار، مهم و حیاتی توصیف کردهاست.
وزارت امور خارجه پاکستان از نخستین روزهای به قدرت رسیدن طالبان در کابل، در محور کارزاری عظیم برای تسهیل تعامل طالبان با جهان قرار داشته و شاه محمود قریشی در همین راستا تاکنون از چندین نشست مهم منطقه ای میزبانی کرده است.
با این حال، حتی پاکستان هم تاکنون دولت کنونی کابل را به رسمیت نشناخته؛ اما گفته می شود که سفارت افغانستان در اسلام آباد به دیپلمات های طالبان واگذار شده است.