Gusht 06, 2022 12:20 Europe/Tirane

Disa iranianë dhe qytetarë shqiptarë kanë organizuar një ekspozitë  në qytetin e Durrësit.

Në qytetin e Durrësit disa iranianë dhe qytetarë shqiptarë kanë organizuar një ekspozitë. Pjesë e kësaj ekspozite ishte edhe nënshkrimi i një peticioni nga shumë evropianë dhe shtetas shqiptarë në të cilën shprehën vlerësime për shtetin për shkak të anulimit të samitit që organizon MEK-u dhe është kërkuar çlirimi i qytetarëve që mbahen në kampin e kultit terrorist MEK në Manëz të Durrësit.

Tags