Galeria

 • Amerika dhe Kina dhëmbë më dhëmbë

  Korrik 12, 2020 17:46

  Marrëdhëniet midis Kinës dhe SHBA po përballen me sfidën më serioze ndonjëherë ...

 • Anglia dhe shërbimi i saj për Arabinë Saudite

  Korrik 12, 2020 16:43

  Mbretëria e Bashkuar është nën sulme të  vazhdueshme për shkak se ka rifilluar shitjet e armëve për Arabinë Saudite ...

 • SHBA edhe kundër OBSH

  Korrik 12, 2020 15:34

  Shtetet e Bashkuara kanë njoftuar zyrtarisht tërheqjen e tyre edhe nga Organizata Botërore e Shëndetit (OBSH)...