Shtator 25, 2020 07:03 Europe/Tirane

Në përvjetorin e Javës së Mbrojtjes së Lavdishme, Lideri i Revolucionit Islamik Ajetollah Khamenei tha se mbrojtja me vendosmëri fituese e Iranit kundër forcave të mbështetura nga të huajt besnikë ndaj Sadam Huseinit provoi se sulmi ndaj këtij vendi është një veprim me pasoja "shumë të kushtueshme dhe të rënda".

Tags

Komente