Shtator 26, 2020 16:48 Europe/Tirane
  • Pajisjet e mbetura nga luftëtarët e Iranit në Mbrojtjen e Lavdishme

Pajisjet e mbetura nga luftëtarët e Iranit në luftën kundër ish-regjimit Ba'th të Irakut që filloi në vitin 1980 me agresionin ushtarak të Irakut dhe zgjati për tetë vite.

Tags

Komente