Nëntor 23, 2020 09:05 Europe/Tirane
  • Zarif merr pjesë në konferencën Afganistan-2020

Zëdhënësi i Ministrisë i Punëve të Jashtme iraniane njoftoi praninë e Ministrit të Jashtëm iranian në Konferencën Virtuale Afganistan-2020 në Gjenevë.

Said Khatibzadeh, zëdhënës i Ministrisë Iraniane të Punëve të Jashtme, tha të hënën se konferencat e Gjenevës për Afganistanin do të mbahet çdo katër vjet. Khatibzadeh shtoi: "Në konferencën e këtij viti do të marrin pjesë 66 vende dhe 32 organizata ndërkombëtare për shkak të kufizimeve të shkaktuara nga kurora".

Tags