Nëntor 24, 2020 08:04 Europe/Tirane
  • Shahab Hosseini zgjidhet aktori më i mirë i festivalit spanjoll

"Shahab Hosseini" fitoi Çmimin e Aktorit më të Mirë në Festivalin e Filmit Spanjoll.

Sipas Agjencisë së Lajmeve të Studentëve Iranianë (ISNA) të hënën, Festivali i 39-të Spanjoll i Filmit Horror Moulin de Rey përfundoi me dhënien e tre çmimeve kryesore për filmin "Ajo Natë". Në këtë eveniment kinematografik, i cili është një nga festivalet më të rëndësishme të filmit horror në botë, filmi "Ajo Natë" i realizuar nga "Kourosh Ahari" fitoi çmimin për regjisorin dhe skenarin më të mirë dhe "Shahab Hosseini" fitoi çmimin për aktorin më të mirë në festival për rolin e tij në këtë film. "Ajo Natë" u filmua në Shtetet e Bashkuara dhe kompania Amerikane "IFC Midnight" po shpërndan "Atë Natë" në Amerikën e Veriut dhe filmi është planifikuar të dalë në ekran në janar 2021.

Tags