Dhjetor 03, 2020 15:51 Europe/Tirane
  • Kopshti Delgosha i Shirazit

Kopshti Delgosha i qytetit Shiraz është një prej kopshteve historike të qytetit Shiraz që i përket periudhave të ndryshme historike duke filluar nga periudha Sasanite, Safavite dhe Ghaxharij në Iran. Në këtë kopsht ndodhet edhe një pallat shumë i bukur që funksion si muze i objekteve të vjetra. 

Tags