Janar 16, 2021 16:14 Europe/Tirane
  • Artizanalet, thesar i fshehur i Hormozganit

Në provincën Hormozgan në jug të Iranit, artizanalet tradicionale kanë një pozitë dhe rëndësi të veçantë në zhvillimin e kulturës së banorëve të këtij rajoni. Qëndisjet e ndryshme përbëjnë degët më të rëndësishme të artizanaleve tradicionale të këtij rajoni. 

Tags