Mars 01, 2021 18:30 Europe/Tirane
  • Kalaja

Kalaja "Falakul-Aflak", një kryevepër e periudhës së dinastisë Sasanite në Iran. Kjo kala ka një sipërfaqe rreth 5000 metër katror dhe është ndërtuar në periudhën e dinastisë Sasanite mbi një kodrinë në qytetin Khorramabad, qendër e provincës Lorestan

Tags