Mars 05, 2021 16:37 Europe/Tirane
  • Parku kombëtar

Parku kombëtar "Irani i Vogël" është hapur sot. Në këtë park janë improvizuar edhe disa shtëpi tradicionale të grupeve të ndryshme etnike të Iranit dhe gjithashtu paraqesin stilin e arkitekturës tradicionale të provincave Jazd, Esfahan, Khuzestan, Shiraz, Gilan, Mazandaran, Proti Turkman, Khorasan dhe Fars.

Tags