Mars 05, 2021 16:50 Europe/Tirane
  • Lugina e Yjeve në ishullin Gheshm

Lugina e Yjeve në ishullin Gheshm konsiderohet një prej fenomeneve unike dhe shumë të veçanta gjeologjike e cila është regjistruar në listën e shtatë çudirave të ishullit Gheshm të Iranit. Kodrinat e kësaj lugine janë të lashta me miliona vjet.

Tags