May 08, 2021 20:58 Europe/Tirane
  • Gjeneral Husein Salami: Me disfata poshtëruese do e dërgojmë armikun në varrezat e historisë

Komandanti i Përgjithshëm i Korpusit të Gardës Revolucionare Islamike, duke deklaruar se nuk do të lejojmë të dëmtohen arritjet, theksoi se ne do ta dërgojmë armikun në varrezat e historisë me humbje poshtëruese.

Gjeneral Husein Salami shtoi: "Nëse dëshmorët i arritën ëndrrat e tyre përmes martirizimit, familjet duke përcjellë fëmijët e tyre do të sakrifikojnë dëshirat e tyre, dhe kjo kërkon sakrificë, vetëmohim dhe besim të fortë". Duke vlerësuar vetëmohimin, këmbënguljen dhe durimin e familjeve të dëshmorëve, ai theksoi se ne do ta mbajmë lart flamurin deri në fund dhe nuk do të lejojmë të dëmtohen arritjet e lavdishme të dëshmorëve.

 

Tags