Gusht 20, 2021 19:22 Europe/Tirane
  • Raisi thekson përdorimin e të gjithë fuqisë së vendit për të përshpejtuar furnizimin dhe importin e vaksinës kundër koronës

Presidenti i Republikës Islamike të Iranit theksoi përdorimin e të gjithë fuqisë së vendit për të furnizuar dhe importuar vaksinën kundër koronës.

Duke iu referuar një bisede telefonike me Presidentin e Kinës, Seyyed Ibrahim Raisi në një takim të krerëve të komiteteve të specializuara të Shtabit Kombëtar Anti-Korona tha: "Bisedimet u përqendruan në përshpejtimin e furnizimit të vaksinave të kërkuara në Iran, dhe Presidenti i Kinës në këtë fushë premtoi bashkëpunim nga prodhuesit e vaksinave në Kinë me Iranin”. Presidenti i Republikës Islamike të Iranit, pasi paraqiti një raport mbi respektimin e protokolleve shëndetësore gjatë festave të fundit, falënderoi njerëzit që ndoqën udhëzimet e miratuara nga Shtabi Kombëtar Anti-Korona dhe deklaroi: Shpresoj që duke rritur nivelin e respektimit të rregullave shëndetësore nga publiku i gjerë, ne do të jemi në gjendje të frenojmë përhapjen e koronës sa më shpejt që të jetë e mundur.

Tags