Shtator 04, 2021 11:13 Europe/Tirane

Forca e Mbrojtjes Ajrore e Republikës Islamike të Iranit ka zbuluar dy arritje të mëdha, duke përfshirë një radar 3D shumë të avancuar. Alborz ka një rreze veprimi prej 450 kilometrash. IRIADF gjithashtu zbuloi një sistem komandimi dhe kontrolli, të quajtur Borhan. Ky sistem ndihmon komandantët më të lartë të zinxhirit të komandës.

Tags