Shtator 05, 2021 09:03 Europe/Tirane
  • Falënderime të sinqerta të Liderit Suprem të Revolucionit Islamik për karvanin Paraolimpik iranian

Lideri Suprem i Revolucionit Islamik të shtunën në mbrëmje në një mesazh falënderoi ekipin e sportistëve iranianë në garat paralimpike të Tokios 2020.

Sipas bazës së informacionit të Zyrës së Liderit Suprem, teksti i mesazhit të Liderit Suprem të Revolucionit Islamik është si më poshtë:

Në emër të Zotit

Sinqerisht falënderoj karvanin e lavdishëm Paraolimpik që edhe një herë me medaljet e tyre e bëri kombin iranian të lumtur. Karvani Paraolimpik i Iranit në Lojërat Paraolimpike të Tokios 2020 mori pjesë me 62 atletë; Sot (e shtunë) ai përfundoi garat me gjithsej 12 medalje ari, 11 argjendi dhe një bronzi. Aktualisht, Republika Islamike e Iranit renditet e dymbëdhjeta në tabelën e marrjes së medaljeve.

Tags