Tetor 10, 2021 17:32 Europe/Tirane

Presidenti i Iranit Raisi ka theksuar nevojën për të vazhduar zhvillimin paqësor të energjisë bërthamore në mënyrë që Republika Islamike të arrijë majat më të larta në sferën ekonomike, shkencore dhe teknologjike të rajonit.

Tags