Tetor 13, 2021 18:42 Europe/Tirane
  • Irani është i bukur, fshati Abçaleki në Langrud

Qyteti Langrud shtrihet mes bjeshkës dhe detit. Fshati Abçaleki është një fshat malor dhe lartësitë e tij mund të shihet i gjithë qyteti Langrud dhe bregdeti i Liqenit Kaspik dhe njihet si çatia e Langrudit.

Tags